Dos representants del Club Triatló AnyósPark participen en la PowerMan a Suïssa

club triatlo anyospark

Aquest Cap de setmana es va disputar a Suïssa la mítica PowerMan, la duatló més dura del món, que va comptar amb la participació de dos representants del Club Triatló AnyósPark.

El millor classificat va ser Joan Vilaplana amb una 132a plaça a la general, mentre que Josep Nieto va abandonar a nomes 10 quilòmetres del total de 150 de què constava la prova.

Per una altra banda, Pere Marquina, va haver de fer “doblet” per puntuar a la copa catalana de triatló i situar-se el 3er classificat de la categoría V1M de lliga 2015.

Dissabte es va celebrar la Triatló Internacional campionat de catalunya de Banyoles en modalitat Olimpica, amb un temps de 2h13′ 69è a la general (618) i 9è de la categoria (166) i diumenge va tocar rematar a Santa Susana, a la Triatló BH modalitat esprint quedant el 24è a la general i quart de la categoria.

D’aquesta manera Pere Marquina va poder sumar els punts nessesaris per col·locar-se entre els favorits de la categoría en la qual va ser primer Amand Redondo del Club Triatló Cube Manresa amb 5.940 punts, seguit de Sergi Miró del Prat Triatló 1994 amb 5.735 punts, i pere marquina tercer classificat amb 5510 punts.

Cal destacar també el resultat al rànquing general de la lliga catalana, en la qual Marquina, 11è de la general, s’ha quedat a les portes d’entrar en el top 10 dels millors triatletes de Catalunya, segons va informar el Club Triatló AnyósPark.