Responsables de Inpulsa, Gamma Management i MoraBanc, organitzadors de la visita del Taller d’Emprenedors a ESADECreapolis han fet balanç de la jornada i han confirmat que ja hi ha dos projectes d’emprenedors en estudi per instal·lar-se a Andorra. Josep Lluís López Esquerda, director de banca comercial de MoraBanc, ha explicat que, com a resultat de la visita del passat 8 de maig a Sant Cugat, està estudiant la possibilitat de finançament de dos projectes d’emprenedors que valoren instal·lar la seva empresa al Principat.

El tutor del Taller d’Emprenedors, Pere Montes de Oca, i Jordi Pla i Lluís Godayol, representants de Inpulsa i ESADECreapolis, també han valorat la visita de manera molt positiva. Durant una jornada, emprenedors andorrans van compartir projectes i experiències amb els participants al viver d’empreses d’Esade. Pla ha destacat el networking que va generar la visita dels andorrans en un acte que va aixecar molta expectació i que va comptar amb una assistència destacada.

A més, des de MoraBanc s’ha destacat el paper de la CEA en aquesta visita. El seu president, Xavier Altimir, va fer una presentació de la nova realitat empresarial andorrana i de les oportunitats que l’obertura i les noves lleis aporten a les empreses espanyoles.

Creapolis és una iniciativa de l’escola de negocis Esade. És un centre internacional d’innovació que allotja més de 50 empreses de diferents sectors que comparteixen un espai per innovar de manera lateral i col·laboradora. També definida com a viver d’empreses, Creapolis fomenta l’intercanvi de coneixements i experiències de tots els professionals i empreses que hi són presents per aconseguir la màxima dinamització i capacitat d’innovació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada