Dos esportistes andorrans podrien anar per primera vegada als paralímpics d’estiu

Dos esportistes andorrans han obtingut la clasificacio medica aquesta setmana per intertar aconseguir el passaport per als Jocs Paralímpics de Londres 2012. Amb la intencio d’estar per primera vegada representant Andorra en uns jocs paralimpics d’estiu . Serà en natació on dos andorrans prendran part dels Jocs.

Marc Codina i Toni Sánchez han viatjat a Anglaterra per participar a l’Open britànic de natació que s’ha celebrat a Sheffield. L’objectiu era obtenir una classificació mèdica que els donés el passaport per a les paralimpíades que s’han de celebrar aquest estiu a Londres. Hi participaran en les proves de 50 i 100 metres lliures, i Sánchez també en els 100 metres braça.

A l’Open britànic, Sánchez ha obtingut una marca de 1:02,24 als 50 metres lliures i de 2:31,27 als 100 metres lliures. La marca als 100 metres braça ha estat de 3:06,96. En aquesta darrera prova, el nedador ha millorat en més de 4 segons la seva marca personal, i en els 100 metres lliures també ha aconseguit una rebaixa de 8 segons.

Codina també ha aconseguit una millora molt remarcable de la seva marca en els 100 metres lliures, de 14 segons, i establint-la als 1:51,87. La seva marca als 50 metres lliures ha estat de 0:46,75.

Tant la clasificacio mèdica per a l’obtenció del passaport per als jocs de Londres, com les marques assolides a Sheffield són molt ben valorades tant pels nedadors i els responsables tècnics, com pel Comitè Paralímpic d’Andorra, que asseguren estar “contents i feliços” per aquests resultats.

Text: Comitè Paralímpic Andorra

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.