L’Organització per a la Seguretat i la Cooperació a Europa organitzarà els dies 25 i 26 de maig una Conferència sobre joventut i seguretat a Màlaga, en la qual poden participar dos joves andorrans.

Des del Ministeri d’Afers Exteriors, es realitza una crida per trobar els candidats a representar Andorra a la conferència, que hauran de ser joves entre 18 i 29 anys, amb un nivell mig d’anglès i preferiblement que hagin participat en associacions juvenils. Les despeses de manutenció, allotjament i transport aniran a càrrec d’Espanya, i el Govern d’Andorra es farà càrrec del transport fins al lloc de sortida a Espanya.

L’OSCE preveu un gran esdeveniment per debatre sobre la Resolució del Consell de Seguretat 2250 sobre joventut, pau i seguretat, i també sobre els compromisos de l’OSCE en aquesta matèria.

A més, durant al conferència es tindrà particularment en compte com les noves tecnologies de la informació de la comunicació han contribuït a canviar la forma en què els ciutadans veuen el món.

Tots els joves interessats en presentar la seva candidatura per a representar Andorra al Fòrum de Joves de l’OSCE han de fer arribar al Ministeri d’Afers Exteriors el seu currículum el 12 d’abril com a molt tard.

Al web www.exteriors.ad/ca/oportunitats s’exposa tota la informació referent a l’esdeveniment.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada