Dos ferits greus en un incendi a un pis d’Andorra la Vella

Finestra de l'habitatge afectat per l'incendi
Finestra de l’habitatge afectat per l’incendi (ATV)

Els bombers han estat requerits al voltant d’un quart d’una d’aquesta matinada per un incendi a la cinquena planta del número 2 del carrer Pompeu Fabra, d’Andorra la Vella.

Hi han acudit tres camions cisterna i 11 bombers que per precaució han desallotjat les 8 persones que en aquells moments es trobaven als apartaments del bloc i que una vegada extingit el foc i assegurada la zona han pogut tornar-hi.

També s’ha rescatat amb una escala una dona que es trobava atrapada pel foc a la zona del menjador i que atesa la gravetat de les cremades ha estat derivada des de l’hospital de Meritxell al de la Vall d’Hebron. Precisament, ha estat aquesta dona la que va advertir que encara quedava una persona atrapada, un home d’edat avançada, que ha estat rescatat sense cremades greus però en situació molt delicada a causa de la inhalació de fums. Es manté ingressat a l’UCI.

Aquest dilluns al matí policia i bombers han iniciat la investigació per esbrinar l’origen del foc, que segons les primeres informacions s’hauria iniciat en una habitació. Els bombers també van intervenir poc abans de la mitjanit en un altre incendi que va afectar un apartament al carrer Sant Jordi del Pas de la Casa.