Dos detinguts amb més de 58 grams de marihuana

Ahir a les 23:30 hores, agents de l’Àrea de Seguretat Pública i Proximitat Ciutadana de servei a la frontera espanyola del Riu Runer, efectuen un control dels ocupants d’un autocar de línia regular provenint de Barcelona.

Posteriorment s’efectua un registre amb un gos ensinistrat en recerca d’estupefaents, a la part de la bodega i dels passatgers, i aquest marca amb molta intensitat una motxilla que es troba sota el seient d’un passatger, tanmateix també es va interessar per una segona persona que es trobava asseguda al costat, com a portadors d’estupefaents.

En l’interior de la motxilla es troben dues bosses de plàstic que contenen 54 grams marihuana, tanmateix al primer interpel·lat se li troba en l’interior d’un moneder un petit embolcall de 0,7 grams de cocaïna.

Posteriorment, i vist que els interessats són residents temporals al Principat, s’efectua un registre al domicili dels interessat i en el mateix es troba una bàscula de precisió i un pot de vidre amb 4,4 grams de marihuana.

De l’enquesta efectua per efectius de la secció d’estupefaents de l’Àrea de Policia Criminal, es desprèn que els interessat presumptament haurien cedit marihuana a coneguts.

Vists els fets, els interessats espanyols residents temporals de 22 anys ambdós, són detinguts i posats a disposició judicial avui.

Foto: Arxiu

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.