cass2Dos candidats a les eleccions al consell de la CASS, Melanie Musolas i Marc Rodríguez, presentaran un recurs davant la junta electoral perquè la seva candidatura no ha estat acceptada per la parapública. En el cas de Rodríguez, el suplent no havia cotitzat cinc anys de forma ininterrompuda i pel que fa a Mussolas, és ella la que no compliria aquesta demanda. Finalment hi ha 7 llistes a les eleccions, 5 d’assalariats.

La decisió del consell d´administració de la CASS de no acceptar tres candidatures a les eleccions a aquest òrgan, les encapçalades per Marc Rodríguez, Ricard Poy i Melanie Musolas, ja ha tingut conseqüències perquè Rodríguez i Musolas la recorreran. La llista de Rodríguez s’ha desestimat perquè el suplent no havia cotitzat cinc anys ininterrompudament en el col·legi dels assalariats i en la de Musolas, era ella qui no els complia.

Tots dos s’han negat a la possibilitat que els oferia la parapública i que consistia, segons Musolas, en què “els vuit candidats estiguéssim a favor que els tres candidats problemàtics presentessin la candidatura i a partir de llavors teníem 48 hores per recollir 100 signatures i buscar suplents”. En el seu cas, ha dit, “havia de renunciar”.

Per això, dilluns recorreran la decisió i si la junta electoral no els dóna la raó podrien anar a la justícia. Es podria arribar a demanar la impugnació d’aquests comicis. Musolas manifesta que la decisió de la CASS “es basa en una interpretació de la llei però la llei en cap cas diu que hagis de cotitzar de forma continuada, només diu que has de cotitzar durant cinc anys”.Ricard Poy, el tercer candidat desestimat, encara no ha decidit què farà.

El consell d´administració de la parapública ha aprovat cinc llistes del col·legi dels assalariats, les que lideren Eva Choy, David Fernández, Sílvia Gorraiz, Mireia Ramos i Jaume Rifà. Per als pensionistes, Lluís Samper aspira a la reelecció i Jordi Galobardas és l´únic candidat del col·legi empresarial.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada