Pintar una estança de dos colors diferents és molt senzill i el resultat pot ser molt decoratiu, però primer heu de decidir quin tipus de disseny voleu crear per col·locar els colors de manera estètica.

El més senzill és dividir l’habitació en dos, és a dir, pintar dues parets amb un color i les altres dues amb un altre color. Heu de tenir en compte la disposició dels mobles per escollir quines parets pintar i amb quin color.

Una altra opció és dividir l’habitació pel mig horitzontalment per pintar la meitat inferior d’un color i la superior d’un altre. Un altre disseny consisteix a pintar les quatre parets d’un color i fer una franja al voltant de l’habitació amb un altre color.

Però, perquè els colors no es barregin convé que abans de pintar els delimiteu fent una línia divisòria amb cinta d’emmascarar.

A l’hora d’escollir els colors, podeu optar per dos tons d’un mateix color, dos colors complementaris, un color fort i un color neutre o de to pastel, o aquells que més us agradin.

Per a les habitacions infantils o juvenils els colors més adequats són els vibrants, mentre que per als menjadors o per a les habitacions d’adults resulten millor els colors neutres o de tons clars.

Per Redacció / AMIC – Tot Sant Cugat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada