Dòrum per proposar propostes al Pla Estratègic de l’Alt Urgell

El CETAP-Telecentre viurà aquest dissabte, de 2/4 de 9 del matí a les 2 del migdia, un Fòrum obert a la ciutadania perquè tothom qui ho desitgi presenti propostes per al Pla Estratègic de l’Alt Urgell i la Seu d’Urgell, Impulsa 2026. Per participar-hi només cal confirmar-la prèviament a través del lloc web www.impulsa2026.cat/forum o bé trucant al telèfon 973 355 798.

El programa previst consistirà en una primera taula amb la participació dels experts Xavier Marcet, especialista en estratègia territorial; Lourdes Viladomiu, economista, professora de la UAB experta en desenvolupament local; i Ricard Font, secretari de Territori i Mobilitat del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat. Després, els participants s’organitzaran en quatre grups de treball, coincidents amb les grans línies que sorgeixen de la diagnosi: Línia 1: empresa i noves oportunitats de negoci; Línia 2: planificació urbanística, infraestructures i serveis al territori; Línia 3: destinació turística atractiva i diferenciada; i Línia 4: programes que fomentin l’ocupació, l’atracció i la retenció de talent.

Tot seguit, i novament en sessió plenària, es farà la recopilació de les idees presentades, amb la possibilitat que s’hi presentin noves propostes d’actuació. La jornada es clourà amb la presentació de les conclusions.