tecnologia

Ens passem una mica menys d’un terç de les nostres vides dormint. És normal doncs que li donem una importància cabdal al nostre somni.

Segons una infografia creada per Big Brand Beds amb dades de Pew Research, Sleep Foundation i notícies de diversos mitjans de comunicació, les NNTT no són les millors aliades per aconseguir tenir un descans plàcid. Aquest estudi porta a terme diferents consideracions interessants que a continuació esmentem.

El 60 per cent de les persones d’entre 13 i 64 anys experimenta algun tipus de problema en dormir i l’ús de la tecnologia just abans de ficar-se al llit és el pitjor aliat per a aquesta gent. D’altra banda, el 95 per cent de la població utilitza un dispositiu tecnològic almenys una hora abans d’anar al llit. No estem parlant de problemes fútils ja que la falta de son està relacionada amb malalties cardiovasculars, la depressió l’obesitat i la diabetis.

L’estudi considera a més que el 95 per cent de les persones d’entre 18 i 29 dorm amb algun dispositiu mòbil enganxat al seu lloc de descans. Més problemàtic és encara la conducta d’un 50 per cent de la població que estant al llit desperta, respon als missatges que li arriben ja amb la llum apagada.

Per Tecnonews / ACPG – Redacció

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada