Amb voluntat de continuïtat, el grup Heracles renova el seu compromís de col·laboració amb la Fundació Privada Tutelar del Principat d’Andorra fent entrega de la quantitat de 1000€ per a l’entitat. Aquests diners es destinaran integrament a cobrir les necessitats urgents de les persones que estan sota tutela per tal de millorar la seva qualitat de vida.

Tanmateix la directora de comunicació del Grup, Sandra Tomàs, ha manifestat l’interès en ampliar aquest marc de col·laboració amb la Fundació, posant altres recursos, a disposició dels usuaris de l’entitat.

Text i foto: FPT

 

1 comentari

  1. Jo tinc un euro per donar on l’he de donar, sortire al diari???? pel meu salari un Euro, es 100 vegades mes del que pot donar El grup empresarial mes gran del País en treballs Publics,…nomes que dones un 0.7% de la diferencia del seu benefici, quan es queda els contractes de Govern i els sub-contacta a altres per menys, parlariem de milers de euros. Un gest que s’ha de agrair, pero en aquestes empreses menys del o.7% del benefici no es un acte de beneficiencia, es Publñicitat gratuita, i segur que amb el nou IRPF li faran deduccions,….

Comments are closed.