Donació d’oli, farina, sucre i llet al projecte Aliments per la Solidaritat de la Seu d’Urgell

El projecte Aliments per la Solidaritat de la Seu d’Urgell i comarca ha rebut aquesta setmana 500 quilos d’oli i farina per part el Club Hoquei i Patinatge Artístic (CHPA) Cadí, i  262,50 kg de sucre, 213,50 kg de farina, 265 litres de llet i 212,50 litres d’oli per part del Col·legi La Salle.

Pel que fa als aliments aportats pel CHPA Cadí, aquest club de la ciutat va organitzar el passat dissabte, tot aprofitant la jornada en que els diferents equips d’aquesta entitat esportiva jugaven al poliesportiu municipal, una tarda solidària on tothom va poder col·laborar adquirint aquests aliments de primera necessitat al mateix recinte. Val a dir que les persones que hi van col·laborar van entrar en el sorteig del llibre ‘Culleres que cuiden’ de la Fundació Joan Petit Nens amb Càncer.

Per la seva part, el Col·legi La Salle de la Seu d’Urgell ha tornat a organitzar una recollida d’aliments entre els alumnes del centre, iniciativa que ha comptat amb la col·laboració de La Salle Solidària.

D’altra banda, avui ha tingut lloc novament un taller de nutrició saludable adreçat als beneficiaris del projecte Aliments per la Solidaritat. En aquesta sessió s’han explicat nocions bàsiques per cuinar i combinar aliments per tal de poder seguir una dieta equilibrada i sana. Aquest taller ha comptat amb la col·laboració de la Universitat de Lleida i el Banc dels Aliments de Lleida.