Donació de cinc lots d’embotits al Banc d’Aliments de la Seu

embotits2El local d’Aliments per la Solidaritat, al carrer dels Canonges de la Seu d’Urgell, ha rebut aquest dimecres al migdia una donació de  cinc lots de productes alimentaris de l’empresa Embotits Obach, d’Organyà. La firma alturgellenca s’ha volgut sumar així a les col·laboracions en el banc d’aliments local, com a resultat d’un sorteig solidari que havia organitzat a través d’internet.

A l’acte de lliurament hi ha estat present la tinent d’alcalde d’Atenció a les Persones de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, Anna Vives, acompanyada de Jordi Obach, representant de l’empresa que ha fet la donació, i Júlia Guillén, voluntària del projecte Aliments per la Solidaritat.

A través de la xarxa social Facebook, Embotits Obach va organitzar un sorteig entre els seus seguidors. Concretament, s’ha sortejat un lot per cada 100 ‘M’agrada’ que rebien al post publicat al seu perfil. Finalment s’ha rebut més de 500 reaccions i, per tant, ha ofert cinc lots. Alhora, la firma ha donat el mateix nombre de lots per al banc d’aliments de la Seu, que dóna servei a tot l’Alt Urgell.

Jordi Obach ha matisat que ja han col·laborat en d’altres ocasions amb aquest pla de recollida d’aliments, però que és la primera vegada que ho fan d’aquesta manera i que intentaran donar-li continuïtat. Alhora, ha assenyalat que es tracta d’aliments de qualitat, artesans i nutritius, idonis per ajudar en aquesta època de l’any.

Anna Vives ha agraït l’aportació feta per Embotits Obach i n’ha destacat el compromís de la coneguda firma d’Organyà amb el territori, amb accions com aquesta però també amb d’altres com ara l’aposta per facilitar la conciliació de la vida laboral i familiar entre els seus treballadors i treballadores.

El lot inclou diversos productes com ara embotits, fuets i paté, i forma part d’una nova promoció que ha encetat Embotits Obach com a proposta de regal per a empreses i particulars. Cada caixa té un valor de 62 euros. Tot plegat coincideix amb el fet que aquest 2015 la firma alturgellenca ha celebrat el seu centenari, confirmant-se com una de les marques alimentàries de referència del Pirineu.

El projecte Aliments per la Solidaritat el gestionen conjuntament el Consorci d’Atenció a les Persones (Ajuntament de la Seu i Consell Comarcal de l’Alt Urgell), Càritas d’Urgell, La Seu Solidària i Creu Roja.