Dominik Susteck trenca amb la tradició i proposa un nou món sonor al Festival d’orgue

Dominik Susteck organista a l’Estació d’Art de Sant Pere, a Colònia, dedica íntegrament el seu concert a les seves composicions a quarta convocatòria del Festival internacional d’orgue.

Aquest concert porta per títol Transformacions i tindrà lloc a l’església arxiprestal de Sant Esteve d’Andorra la Vella el dimecres 15 d’agost, a les 21.30 h. El concert és gratuït.

Susteck trenca conscientment amb la tradició a favor d’una recerca contínua d’expressió autèntica. Els seus programes musicals obren mons prèviament desconeguts.

PROGRAMA

Obra pròpia: Rajos. Ressò monòdic. Estrats de sons. Proporcions. Figures sonores. Fragments – còdols. Profunditat espacial. Transformació

La música de Dominik Susteck és lliure i independent. Les seves improvisacions estan fermament arrelades en el present. El seu pensament és el d’un compositor i, com a tal, ha desenvolupat un sentit nou i individual del so. Les seves improvisacions són l’expressió directa de l’energia física i sensual. En el procés de desenvolupament d’aquestes improvisacions, Susteck descobreix nombrosos punts de referència. Amb un tipus d’energia reproductiva, fa referència a coses més enllà d’un mateix i aconsegueix una força autèntica. Susteck fa evolucionar aquesta energia en tots els orgues que toca.

Foto: passau-live.de | Dominik Susteck

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.