dolum

Els propers dies 3 i 4 d’octubre es durà a terme el curs DOLUM, un taller vivencial d’afrontament de pèrdues a través de les emocions i els afectes. El taller està organitzat pel Servei d’Acció Psicològica, i compta amb la col·laboració de l’Oficina Jove de l’Alt Urgell. Els ponents del curs són el terapeuta familiar Mateu Ubach i la psicòloga clínica Dahlia Haddad.

 El taller està adreçat a persones que estiguin vivint o hagin viscut un procés de dol i té com a objectiu aprofundir en els afectes i les emocions inherents al viscut de la pèrdua mitjançant la pròpia experiència dels participants.
 
Aquest curs enfoca el dol com un procés de ruptura en el vincle relacional i general de la persona, constituït en diferents etapes i que forma part del cicle evolutiu i maduratiu natural de l’ésser humà.
 Els participants podran trobar un espai d’escolta i al mateix temps tindran l’oportunitat de desenvolupar competències d’afrontament i d’elaboració del dol. Per fer-ho, els participants podran identificar en quina etapa del procés de dol es troben i reconèixer les implicacions relacionals i emocionals que condicionen la seva resolució.

El curs té una durada de 10 hores repartides en dues sessions i un cost de 50 euros. Inscripcions a l’Oficina Jove de l’Alt Urgell o per correu electrònic a saplaseu@gmail.com

 
 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada