Dolors Carmona ha pres possessió del càrrec de consellera de Comú d’Andorra la Vella pel Partit Socialdemòcrata substituint Marc Cornella que va dimitir arran de la seva detenció per presumpte consum d’estupefaents. Carmona, que serà la presidenta del grup, ha assegurat que continuarà amb el treball engegat pels seus companys, i que un cop s’hagi posat al dia, juntament amb Josep Vila, faran ‘propostes constructives’ d’acord amb el programa electoral amb el que es van presentar.

Dolors Carmona ha indicat que el canvi ‘ha estat sobtat’, i ha explicat que va ser dur sospesar la decisió de substituir Marc Cornella com a conseller de la minoria al Comú d’Andorra la Vella, però que finalment va decidir acceptar el càrrec tenint en compte que era una responsabilitat que havia d’assumir pel fet d’haver-se presentat a les eleccions. Carmona ha assegurat que primer va voler tenir coneixement de causa del que representa la feina de conseller de Comú, i veure les possibilitats que tenia de participar al màxim en les comissions.

Carmona ha afegit que el primer projecte serà ‘escoltar i conèixer el terreny’, i que la intenció és continuar amb el treball iniciat pels seus companys, esperant poder arribar a les finalitats que s’havien fixat com a PS en el programa electoral. ‘Volem que la ciutadania tingui els seus representants i poder-los donar resposta’.

La nova consellera, que assumirà la presidència del grup polític del PS dins del Comú, també formarà part del Consell d’Administració de Turecav, i de les comissions de Finances, Comptabilitat i Administració, de Social, de Joventut, Noves Tecnologies, Cultura i Participació Ciutadana, de Promoció Econòmica i de Gestió i Desenvolupament de Persones.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada