Doiser.com: el portal de descomptes en línia per a professionals

En un escenari econòmic poc propici, no els falten motius per a l’optimisme als tres joves emprenedors fundadors de doiser.com, una jove empresa que el creixement en els seus primers mesos de vida augura unes bones perspectives de cara a aquest 2013. En poc menys d’un any des de l’inici d’operacions, doiser.com genera prop de 2 milions d’euros mensuals en pressupostos sol·licitats pels seus més de 60.000 usuaris a tot Espanya, xifra que els seus responsables esperen triplicar per a finals de 2013.

Doiser, portal que ofereix descomptes de fins al 75% a professionals i negocis per a les seves compres diàries, va néixer amb l’objectiu d’apropar els avantatges de negociació de les grans empreses a les PIMES. Els descomptes s’ofereixen per 40 línies de negoci en àmbits com la informàtica, el rènting de vehicles, missatgeria i transport, formació, regals d’empresa, o xecs menjar i guarderia. Encara que en nombre d’operacions el tema de viatges, rènting i material d’oficina són les que més venen.

El concepte és senzill, qualsevol comprador professional pot accedir a doiser.com i beneficiar-se d’importants descomptes en les seves compres generals amb proveïdors de qualitat contrastada pels propis usuaris. És el consum conjunt de tots els compradors que permet obtenir aquestes condicions exclusives i que al seu torn dóna l’oportunitat als proveïdors presents al portal d’arribar a un gran nombre de nous clients sense necessitat d’una gran inversió.

Doiser espera ampliar de manera significativa tant la seva ja àmplia gamma de línies de servei com la seva cobertura a nivell nacional. Importants companyies s’estan unint a aquest projecte oferint els seus serveis en línies com material d’oficina, viatges, energia, telefonia, logística i moltes altres, de manera que tot indica que van camí d’aconseguir-ho.

Per Tecnonews / ACPG – Redacció

TOTES LES NOTÍCIES