Doble victòria de Mònica Doria a la primera prova de la Copa Pirineus, a la Seu d’Urgell

Mònica Dòria
Mònica Dòria entrenant. Foto: Arxiu

La doble victòria de Mònica Doria en categoria femenina ha estat el millor resultat del Cadí CK a la primera prova de la Copa Pirineus d’eslàlom, que s’ha disputat aquest cap de setmana al Parc Olímpic del Segre. Miquel Travé també ha fet posicions de podi amb dos tercers llocs.

A la primera final d’aquest diumenge, la de K1 femení, Mònica Doria va fer el millor temps amb 99.19, tot superant Laia Sorribes, del Mig Segre (110.80), i la basca Miren Lazkano, de l’Atlético San Sebastián (104.05). L’altra representant del Cadí i també de l’equip andorrà, Laura Pellicer, va ser 6a, mentre que Maria Barroso va quedar 9a. Pel que fa a C1, Doria va tornar a vèncer (108.22), seguida de la gallega Ainhoa Lameiro (110.86) i Miren Lazkano (113.16), mentre que Barroso i Pellicer van acabar en el 7è i el 9è lloc, respectivament.

A les categories masculines, Miquel Travé va ser el millor de les semifinals, però a les dues finals es va haver de conformar amb la 3a posició. En K1 va guanyar Manuel Ochoa, del Miño Teixugos (85.21), per davant del francès Leo Vuitton (89.01) i de Travé (89.52). I en C1, es va imposar l’irlandès Liam Jegou (94.29), amb una diferència mínima sobre el basc Ander Elosegi (94.40) i el representant urgellenc (94.79).

Pel que fa a les proves d’eslàlom extrem, en què les finals es van disputar dissabte, Laura Pellicer va ser la guanyadora femenina, per davant de Laura Barba i Mònica Doria, mentre que el podi masculí el van conformar Leo Vuitton, Álex Segura i Markel Imaz.

La prova de la Seu d’Urgell ha comptat amb més de 150 palistes d’onze països diferents. La Copa Pirineus es decidirà aquest cap de setmana vinent amb la segona i última prova, a l’Estadi d’Aigües Braves de Pau. Se seguirà el mateix format de competició ICF, amb les eliminatòries dissabte i les semifinals i finals diumenge.