Doble podium als Campionats de Catalunya d’esquí de fons de Gasset i Esteve

El corredor Oriol Gasset del Naturlandia Fons assoleix una gran segona plaça als 7.5km en categoría cadet i l’Ireneu Esteve aconsegueix un tercer lloc a només 2 segons del segon classificat en la distància de 10Km en la categoría júnior en els Campionats de Catalunya celebrats a la Quillane (Pirineu Català) aquest cap de setmana. Aquests resultats situen als corredors andorrans entre els millors de Catalunya i del Pirineu Francés.

Cal destacar també el bon resultat de l’Iker Morlaes aconseguint el quart lloc de la classificació, l’Ona Ferrando el vuité lloc, Daniel Brufau 8è lloc, Marc Pellicer 14è lloc i Hassier Ferrando 17è lloc, en les seves respectives categories.

El Naturlàndia-Fons CESJ, està passant per un bon moment de forma dels seus corredors gràcies al treball fet durant tota la temporada. La propera cita és a casa nostra, la Marxa Andorra Fons organitzada pel club de Sant Juñià i que està dins de la lliga catalana de Marxes. Es tracta de la prova més internacional d’Andorra pel que fa a l’esquí de fons.

El corredor Ireneu Esteve es perdrà aquesta convocatòria doncs estarà desplaçat a les Olimpiades Junior que se celebren a Braçov (Romania) del dia 17 al 23 de febrer.

Text i foto: Montserrat Altimiras