Doble podi per a Roger Puig en supergegant, un d’ells a la Copa d’Europa

Declaracions de l’esquiador andorrà Roger Puig (FAE)

Doble cita la que tenia aquest divendres, 2 de desembre, Roger Puig, a Pitztal (Àustria) amb un supergegant FIS i un altre corresponent a la Copa d’Europa. L’andorrà, després de vèncer dijous al súper FIS, divendres ha assolit dues segones posicions que confirmen el seu bon estat de forma en velocitat.

A la cursa FIS, el suís Robin Cuche ha estat el vencedor amb 1.07.55, mentre que l’andorrà ha estat segon amb 1.10.03. Ha completat el podi l’alemany Leander Kress amb 1.13.37.

A la prova de la Copa d’Europa s’ha repetit el podi, però ara Cuche ha marcat un temps de 1.06.27, mentre que Puig ha fet 1.09.44, i Kress 1.11.48.

L’esquiador andorrà, Roger Puig, manifestava que estava “supercontent del segon lloc a la Copa d’Europa, i sumat a la victòria de dijous hem demostrat que hem fet uns supergegants molt bons, molt sòlids i amb bons resultats. La veritat és que començar el circuit de velocitat d’aquesta manera, fa que comencem molt motivats per a les curses que venen”.

Pol Aguilà, l’entrenador de Puig, afirmava que estava “content de com han sortit aquestes primeres curses de velocitat. Veiem que s’ha treballat de manera correcta i que s’ha treballat molt la velocitat aquest estiu, i amb ganes de seguir endavant”.

TOTES LES NOTÍCIES