Doble podi de Verdú, 3r al descens i a la combinada de la Copa de Sud-Amèrica

La jornada que tancava la Copa de Sud-Amèrica a El Colorado (Xile) va finalitzar amb dos podis de Joan Verdú, amb dues terceres posicions tant al descens com a la combinada.

Verdú va ser tercer al descens, disputat a dues mànegues, i del qual va fer el millor crono en la segona mànega. En el total, el seu temps va ser de 1.59.75, a 0.51 del vencedor, el serbi Marko Vukicevic (1.59.24). Segon va ser l’italià Guglielmo Bosca (1.59.69), que va avantatjar Verdú per tan sols 0.06.

Per la seva part, Marc Oliveras va ser 15è amb 2.01.14, a 1.90, després d’una cursa en què tot apuntava a un lloc millor però que es va veure afectada perquè se li van creuar els esquís en el mur durant la primera mànega. En la segona mànega va esquiar molt bé, segons ha explicat el tècnic Max Tissot, amb un crono entre els millors. Matías Vargas va ser 31è en la primera mànega i en la segona va acabar fora de pista.

(En aquesta cursa, la FIS no ha publicat els punts FIS)

Pel que fa a la combinada, tot i que no hi ha resultats oficials a la FIS, Verdú ha tornat a ser tercer.

Max Tissot, entrenador: “Hem esperat a l’última carrera, però ho tenim. És un gran doble podi de Joan. Al descens acaba tercer en un ‘carrerón’ guanyant a més la segona mànega”.

 

Podi d’Àxel Esteve al rànquing d’eslàlom de la Copa de Sud-Amèrica

Àxel Esteve ha finalitzat la Copa de Sud-Amèrica finalment en la 3a posició del rànquing amb 112 punts. Esteve havia aconseguit una 8a i una 2a posició en diverses proves.

La classificació ha estat per a l’argentí Tomás Birkner amb 210 punts, seguit en segona posició pel també argentí Sebastián Gastaldi, amb 200.

Així mateix, en la classificació de gegant Esteve ha acabat en 6a posició.

Classificació final SL SAC:

  1. Tomás Birkner (ARG) 210 punts
  2. Sebastián Gastaldi (ARG) 200 punts
  3. Àxel Esteve (AND) 112 punts

FAE

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.