Divuit padrins conrearan per últim any els horts del Sucarana abans que els propietaris hi construeixin

El Comú d’Escaldes-Engordany ha sortejat aquest dilluns les parcel·les dels horts socials del Sucarana entre els dinou padrins que s’hi han presentat. La consellera de Medi Ambient i Gent Gran, Magda Sinfreu, ha explicat que finalment aquest estiu han pogut disposar dels terrenys que cedeix la família Sucarana, ja que s’han retardat les obres de construcció previstes a la zona. Tot i això, està previst que els treballs comencin a la tardor, per la qual cosa el Comú ja ha començat a buscar nous terrenys. Com cada any, una de les parcel·les s’ha cedit a la Unitat de Conductes Addictives (UCA), però en aquesta convocatòria hi ha hagut un interessat que s’ha quedat fora del sorteig, tot i que en principi una de les participants s’ha ofert a compartir la parcel·la.

El Comú d’Escaldes-Engordany lliurarà les claus dels horts socials el pròxim 2 d’abril per tal que els padrins puguin conrear verdures durant els mesos de bon temps. A diferència del que es va anunciar l’any passat, el Comú encara ha pogut disposar un any més dels terrenys que cedeix des de fa 10 anys la família Sucarana, ja que tenen la intenció de construir-hi però finalment les obres no començaran fins a la tardor.

L’activitat, que es porta a terme des de fa onze anys, té per objectiu donar una ocupació a la gent gran perquè es mantinguin en forma i es relacionin entre ells. La consellera de Medi Ambient i Gent Gran, Magda Sinfreu, ha explicat que enguany han rebut vint sol·licituds, tot i que una d’elles no complia el requisit de ser una persona jubilada, i que per tant les divuit parcel·les s’han repartit finalment entre dinou hortolans.

1 comentari

  1. La frase mítica “La terra és per quei la treballa” es podria aplicar aquí, no us sembla?

Comments are closed.

TOTES LES NOTÍCIES