Amb motiu de la celebració del dia mundial de la diversitat biològica, el Parc Natural de la Vall de Sorteny, el Parc Natural Comunal de les Valls del Comapedrosa, la Vall del Madriu-Perafita-Claror i el Centre d’Estudis de la Neu i la Muntanya d’Andorra, col·laboren per fer possible la VII JORNADA DE LA BIODIVERSITAT D’ANDORRA.

 El dia 27 de maig es desenvoluparan les següents activitats, totes gratuïtes en diferents indrets del territori:
 

·         TALLER SOBRE LA FLORA MONTANA. La sortida es farà a la parròquia de Sant Julià des d’Aixovall. Buscarem reconèixer les formacions més característiques de la part més meridional del país: alzinars, rouredes seques i zones arbustives. La riquesa florística és especial en aquesta part d’Andorra. 

·         TALLER SOBRE LA DIVERSITAT NATURAL DE SORTENY. La sortida ens permetrà descobrir una petita part de la diversitat de la fauna i flora del Parc natural de la Vall de Sorteny. Al parc hi ha una gran varietat d’hàbitats del medi subalpí i en particular es podrà visitar una zona de molleres.

·         TALLER A LA VALL DEL MADRIU-PERAFITA-CLAROR. La vall del Madriu-Perafita-Claror és un paisatge cultural que forma una unitat coherent pels seus valors estètics, històrics i culturals. Durant el recorregut pel camí de la Muntanya coneixerem els elements naturals i culturals d’interès que li ha valgut a la vall el reconeixement universal.

·         TALLER SOBRE EL CANVI CLIMÀTIC I BIODIVERSITAT DEL COMAPEDROSA. Donarem les eines per conèixer com el canvi climàtic està afectant els territoris de muntanya, quines implicacions té i els canvis a que ens obligarà per adaptar-nos-hi.

Tots els tallers començaran a les 9:30h i acabaran abans de les 14:00h.

L’activitat és gratuïta però cal inscriure’s per correu electrònic a: cenma@iea.ad o per telèfon al (+376) 742 630.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada