Diverses activitats a Andorra la Vella amb motiu de Sant Jordi

sant-jordiEl Comú de la parròquia d’Andorra la Vella, com ja és tradició, organitza un any més la Fira del Llibre i de la Rosa 2014, el dimecres 23 d’abril, a la plaça del Poble.

La Fira romandrà oberta al públic de les deu del matí fins a les nou del vespre.

L’Àrea de Cultura comunal ha previst animacions a la plaça, tant de matí com a la tarda, i a l’Auditori del Centre de Congressos.

Hi haurà una demostració de “Ball en línia” a càrrec del Grup de Country de Gent Gran Activa de la Conselleria de Social, a les 11.30 h, a tocar de la Fira.

A les 18.30 hores, alumnes i professors de l’Institut de Música d’Andorra la Vella presentaran una Sessió Musical especial, a la plaça del Poble, ben a prop de la Fira de Sant Jordi.

A les 19.00 hores, a l’Auditori del Centre de Congressos hi tindrà lloc un concert, amb entrada lliure i gratuïta per a tots els públics, on el conjunt Onca Bàsic – amb Gerard Claret al violí i Andreu Riera al piano – oferirà la interpretació de diverses peces del seu repertori.

En col·laboració entre la Conselleria de Cultura i la Biblioteca Pública del Govern, durant tot el dia, a la Fira del Llibre i de la Rosa se celebrarà “Nascuts per llegir” on, amb una prèvia inscripció, els infants de 0 a 3 anys d’edat rebran un obsequi ben especial.

A les 11.00 hores, a la Biblioteca Nacional d’Andorra – Casa Bauró, es presentarà el número 17 de la revista Ex-Libris, Casa Bauró. Fulls de Bibliografia.

TOTES LES NOTÍCIES