cedreEl Servei Andorrà d’Atenció Sanitària ha informat que el proppassat dilluns dia 11 es van iniciar les tasques de trasllat dels residents i dels professionals de la Residència Solà d’Enclar al Centre Sociosanitari El Cedre, tasques que està previst que finalitzin el proper divendres 15 de novembre del 2013.

Ahir, primer dia del trasllat, es van instal·lar al CSS El Cedre un total d’onze residents, i durant el dia d’avui se’n han traslladat quatre més, coincidint amb l’obertura de la 4a planta del centre.

Per demà dimecres està previst el trasllat de disset residents més, coincidint amb l’obertura de la 2a. El dijous es traslladaran catorze residents més per finalitzar el divendres 15, amb el trasllat de set usuaris del Centre de Dia.

La integració, tant dels residents com dels professionals, provinents de la Residència Solà d’Enclar ha estat molt satisfactòria, així com la percepció dels familiars que els han acompanyat.

La Direcció Tècnica del CSS El Cedre ha organitzat pel divendres 15 de novembre a aproximadament a les 11 hores, una festa per donar la benvinguda als nous residents i als nous professionals al centre.

La Direcció General del SAAS vol destacar i agrair la col·laboració dels professionals d’ambdós centres, i també de la Creu Roja Andorrana que estan contribuint en les tasques de trasllat dels residents.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada