tunel-tapiaEl Consell de Ministres ha donat avui llum verd a la posada en funcionament d’una cabina de radar per efectuar controls de velocitat a la sortida de la boca sud del túnel de la Tàpia, a Sant Julià de Lòria. L’objectiu del radar és el de millorar la seguretat en aquest punt de la xarxa viària andorrana.

La velocitat dels vehicles que circulen pel túnel de la Tàpia està limitada a 60 km/h. En aquest sentit, s’ha constatat un elevat nombre de vehicles que superen aquesta velocitat, especialment els que circulen en la direcció sud.

Els tècnics han procedit a desplaçar la cabina de radar ubicada a la CG2, prop de l’Edifici Administratiu de l’Obac, a aquest nou punt de la boca sud del túnel de la Tàpia.

En aquest sentit, properament s’iniciaran els treballs de construcció d’una rotonda en la cruïlla del carrer ciutat de Sabadell amb la CG2, per la qual cosa era necessari procedir al desplaçament de l’armari de radar per a l’execució de les obres.

Per altra part, a efectes de seguretat viària, el Govern considera que la seva utilitat serà superior en la Boca sud del túnel de la Tàpia.

Atès que la instal·lació de la cabina de radar a la sortida de la boca sud de la Tàpia es troba finalitzada, el Govern ha autoritzat l’entrada en funcionament a partir d’aquest divendres dia 19 de setembre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada