cursaEl diumenge vinent, 20 de setembre, a les 10.00 h i fins a les 12.00h tindrà lloc la 6a Cursa Popular d’AnyósPark, carrera urbana que transcorrerà pels carrers de la parròquia de la Massana.

Horaris de la Cursa i recorregut:

La recollida de dorsals tindrà lloc dissabte 19 de setembre de les 16.00 h a 20.00 h i diumenge de les 07.00 h fins a les 9.30 h.

La Prova es disputarà en dos circuits homologats, de 10 o 4 quilòmetres, totalment asfaltats. La sortida estarà localitzada a la Serra de l’Honor (Entrada del poble de la Massana) i l’arribada serà al Centre Esportiu d’AnyósPark.

La sortida de la Cursa serà a les 10:00 h del matí, però a partir de les 9.30 h hi haurà un entrenament grupal (opcional).

El desplaçament fins a la sortida es podrà fer a peu, o amb els autobusos llançadora que l’organització posa a disposició dels corredors i familiars (de les 8.45 h i fins a les 9.45 h).

Categories i premis:

S’estableixen les següents categories:

Masculí Absolut 4 km

Femení Absolut 4 km

Masculí Absolut 10 km

Femení Absolut 10 km

Corredor/a amb cotxet 4 km

Corredor/a amb cotxet 10 km

Cursa Infantil

S’estableixen premis pels 3 primers guanyadors, en categoria absoluta Masculina i Femenina, de cadascuna de les curses (4km i 10 km).

S’atorgarà premi pels 3 primers guanyadors en la modalitat de cotxet amb nens, per cadascuna de les curses i sense distingir sexe.

Inscripcions:

El preu d’inscripció és de 12€. Les inscripcions es realitzen a la pàgina web www.cursapopular.com i estaran obertes fins el dissabte 19 a les 12.00 h.

Cursa de caràcter solidari:

Tots els participants de la cursa han de portar un aliment no perible destinat a caritas Andorrana. De la Cursa infantil el total dels diners recaptats aniran destinats a la Creu Roja Andorrana.

Animació i sorteig:

Després de la cursa hi haurà jocs, massatges, inflables i el sorteig -entre tots els participants a la cursa- d’una màquina de córrer Myrum de Technogym valorada en més de 2.500 €. 

Tots els participants tindran lliure accés a les instal·lacions del club: piscina, dutxes…

Altres:

Hi haurà zones d’aparcament gratuïtes habilitades a l’àrea d’arribada.

1 comentari

  1. Que jo sàpiga no hi ha una cursa infantil com a tal. Només hi ha cursa de 10 km i de 4 km.
    A la de 4 km és on es pot participar sense límit d’edat… en canvi a la de 10 km s’ha de ser més gran de 16 anys.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada