festa joventut

El servei de Joventut del Comú d’Andorra la Vella proposa als joves de la parròquia, de 12 a 30 d’edat, de participar en la confecció i el disseny oficial del cartell de la Festa, tot aportant fotografies que hi seran incloses. Així, es farà un procés de selecció de les fotografies que els joves trametin, escollint el filtre d’Instagram i etiquetant la imatge amb #joventutALV i #festelafesta15.

Es tracta de fer-se fotografies col·lectives amb grups d’amics a través de l’aplicació de mòbil Instagram.

Un comitè de selecció format per la conselleria Joventut i l’equip tècnic de la Festa de la Joventut escollirà les fotografies que transmetin alegria, diversitat, amistat, amor, diversió i els valors intrínsecs que caracteritzen l’esperit de la Festa.

La Festa de la Joventut d’Andorra la Vella és un esdeveniment que compta cada amb una afluència molt important, participativa i feta per als joves i amb els joves. Seguint la línia participativa activa habitual enguany, com a novetat, el Servei de Joventut proposa la inclusió gràfica de grups de joves en el cartell oficial de l’edició 2015.

El termini per poder participar a la selecció de fotografies que s’inclouran en el cartell de la Festa de la Joventut d’Andorra la Vella 2015 es tancarà el proper divendres dia 8 de maig.  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada