Cada vegada surten al mercat més materials que ofereixen noves possibilitats. 

Però, quins són els més convenients?

• Materials per als mobles

Es recomanen els materials “atemporals”, que no passin de moda en dos dies. Hi ha una infinitat de materials contraxapats de totes les fustes possibles i fòrmiques de tots els colors. Opteu per les d’alta brillantor, les mat donen un aspecte molt pobre i són més difícils de netejar. Si combineu dos colors mai alterneu les portes. Deixeu la part de dalt d’un color i la de baix en un altre, en tot cas. 

• Materials per a enrajolats. Reserveu-los només per a la part de cocció. Les peces grans i el color haurien d’anar en funció del moble i el taulell escollits.

• Materials per a taulells

Un món de possibilitats que depèn en gran mida del vostre pressupost, però també de la placa de cocció escollida: no és aconsellable, per exemple, un taulell sintètic si decidiu cuinar amb gas, no resisteixen la calor.

• Materials per a terres

Ni molt clars (qualsevol trepitjada es veurà), ni molt foscos (qualsevol molla de pa o pols també es veurà)… Així que millor una cosa intermitja. Aposteu per peces grans.

Font: casaycolor.com

Per Redacció / AMIC – Tot Sant Cugat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada