campionat-scooterOrganitzat pel Servei de Joventut del Comú d’Andorra la Vella, el proper dissabte, dia 5 de setembre, se celebrarà un Campionat de Scooter a l’Skate Parc del Parc Central, a partir de les 17.00 hores.

En aquesta competició podran participar-hi nois i noies d’edats compreses entre els 10 i els 16 anys. Els interessats tenen la possibilitat d’inscriure’s en l’activitat, fins al matí del 5 de setembre, dirigint-se a les instal·lacions de La Central de Joventut. 

L’esdeveniment esportiu es realitza a demanda dels joves que practiquen assíduament la disciplina. Així, seran responsables de la seva gestió, en concordança amb l’objectiu primordial marcat pel Servei de Joventut de rebre demandes i suggeriments, d’atendre les inquietuds dels joves de la Parròquia i de donar-los tot el suport.

El Campionat de Scooter inclourà dues categories: Categoria nivell “pro” i categoria “amateur”. Els joves participants competiran amb els seus homòlegs, segons el seu nivell.

Les proves consistiran en efectuar rondes i fer “trucs”, cadascun en el seu torn. El “truc” més atractiu mereixerà el primer premi.

Hi haurà un total de 3 premis, oferts pel Comú d’Andorra la Vella i l’empresa especialitzada Tiki Shop. Al primer classificat se li oferirà una “Barra MPG Scooter”, i als segon i tercer classificats se’ls premiarà respectivament amb un lot de rodes i un joc de maniguets.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada