Dissabte es lliuren els premis i s’inaugura Talentejant

El talent dels joves artistes del país es dona cita aquest dissabte el Centre d’Art d’Escaldes-Engordany amb la inauguració de la mostra d’arts plàstiques i visuals Talentejant que arriba a la 6a edició i un any més, compta amb la col·laboració de l’associació CARISMA.

Talentejant és un projecte que impulsa el departament de Joventut del Comú d’Escaldes-Engordany amb l’objectiu d’oferir una plataforma d’exposició als joves creadors ja sigui des de les arts plàstiques o escèniques. Enguany, una vintena de joves entre 12 i 30 anys mostraran les seves obres: quadres, fotografia, dibuix i videoart que es podran visitar fins al 4 de maig a la segona planta del CAEE.

Inauguració i lliurament de premis

Aquest dissabte 6 d’abril a partir de les 16h. al CAEE tindrà lloc la inauguració de la mostra i es procedirà al lliurament de diplomes de participació i al lliurament de premis. El jurat del Talentejant d’arts plàstiques i visuals està format per: Mercè Ciaurriz, artista i professora d’art, Montse Altimiras, fotògrafa, Sara Valls, membre de la junta del festival Ull Nu, Marjalisa, representant de Carisma, i Laura Lavado, consellera de Joventut del Comú d’Escaldes-Engordany.

Talentejant arts plàstiques i visuals s’adreça a tots els joves, de 12 a 30 anys i l’objectiu d’aquesta iniciativa és promoure la presència dels joves en la vida creativa de la parròquia, oferir als joves creadors una orientació i acompanyament especialitzat, potenciar el lleure creatiu i cultural entre els joves i facilitar la cohesió i la cooperació entre els joves creadors.

TOTES LES NOTÍCIES