massana-fogonsArriba la novena edició de la Massana Fogons, les jornades de cuina de tardor promogudes pel Departament de Dinamització Turística i Comercial del Comú de la Massana, juntament amb els restaurants de la parròquia i Acelma. La cita amb la gastronomia de la parròquia serà durant tot el mes d’octubre i es donarà protagonisme als productes de tardor.

Pel que fa a la participació dels restaurants, està força estabilitzada, amb tretze establiments, un més que en la passada edició. “Els restaurants ja saben que cada tardor tenen a la seva disposició aquesta campanya promocional i treballem plegats per donar a conèixer la variada i rica gastronomia dels nostres cuiners”, afirma el conseller Sergi Balielles.

Els tretze participants són restaurant Sant Romà, Molí dels Fanals, la Borda de l’Avi, restaurant Bonet, Borda Eulari, Borda Raubert, Borda Casa Vella Palés, Émo-Hotel Palomé, l’Hort de Casa, la Borda Secreta, Abba Xalet Suites Hotel, Angelo i la Torrada.

Els bolets, les fruites i fruits secs de temporada, les carns, verdures i llegums són els ingredients d’aquests menús, amb plats tan suggeridors com tempura de verdures ecològiques amb salsa de soja, crep de ceps amb còctel de bolets, crema de patata amb aroma de tòfona o paella de tardor.

Pràcticament tots els establiments de la passada edició repeteixen experiència ja que consideren que les jornades són una bona eina de promoció de la gastronomia local, just abans de la temporada d’esquí.

La Massana Fogons s’ha convertit en un element dinamitzador de la restauració i en una marca coneguda tant pel públic local com pels turistes fidels a la parròquia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada