Dispositiu especial del Servei de Policia per Setmana Santa

Durant el pont de setmana santa d’enguany, en el que hi ha la previsió d’entrada al país d’uns 68.000 vehicles (segons l’Agència de Mobilitat), el cos de Policia incrementarà la seguretat en tot el territori nacional.

Son diverses les actuacions previstes, entre les que hi ha la col·laboració amb els agents de Circulació Comunals i l’Agència de Mobilitat en matèria de trànsit, el reforç dels dos punts fronteres així com l’increment de patrulles, tant uniformades com de paisà.

Més d’un centenar d’efectius policials es trobaran de servei al llarg del pont, amb l’objectiu primordial de garantir la seguretat, atès l’elevat nombre de visitants previst.

Per aquest motiu s’ha dissenyat un pla estratègic de gestió d’aquests, a fi de potenciar també la proximitat. Tanmateix s’ha creat un dispositiu especial per prevenir possibles actuacions de grups organitzats.

Totes les àrees del cos de Policia participaran del dispositiu, així com també i de forma especial els membres de la Unitat d’Investigació i la Unitat Especial d’Intervenció.