“Dislèxia. Concepte, diagnòstic i tractament”, nou seminari de l’UdA

La Universitat d’Andorra (UdA), en el marc del Cicle de Perfeccionament Professional, oferirà un seminari titulat “Dislèxia. Concepte, diagnòstic i tractament”, organitzat amb el Col·legi Oficial de Logopedes d’Andorra. Aquest seminari, finançat en un 27% per la Fundació Crèdit Andorrà, s’adreça a logopedes, psicòlegs, docents de l’educació de primera i segona ensenyança, estudiants del bàtxelor en ciències de l’educació i a totes aquelles persones que treballen amb infants amb dificultats d’aprenentatge. S’impartirà a la mateixa Universitat els dies 26 i 27 de setembre. La preinscripció està oberta fins al 19 de setembre. El preu és de 100 euros.

 L’objectiu principal és dotar els professionals dels coneixements sobre la temàtica, la detecció i l’aplicació d’eines d’intervenció, així com sobre la sensibilització de les dificultats manifestes més enllà de la lectura i l’escriptura. Per això, durant el seminari s’incidirà en:

  • aprendre, conèixer i entendre tot allò que abraça la dislèxia
  • detectar els trastorns d’aprenentatge amb relació a l’edat
  • la pràctica i la intervenció

 La Universitat d’Andorra, conscient que la divulgació científica no s’ha de limitar a l’ensenyament reglat, sempre ha basat la seva planificació en l’obertura mitjançant la difusió dels coneixements que li són propis entre la societat andorrana en general. En aquesta línia, ha organitzat, des de l’any 1996, el Cicle de Perfeccionament Professional (CPP), adreçat als estudiants del darrer curs de les formacions i obert als professionals del país.

Mitjançant el CPP es pretén oferir als alumnes que finalitzen els estudis i als professionals formació altament especialitzada en els seus àmbits. El Cicle de Perfeccionament Professional compta amb la col·laboració de la Fundació Crèdit Andorrà que, amb l’objectiu de contribuir al desenvolupament i al progrés social, té subscrit un conveni de col·laboració amb la Universitat d’Andorra des de l’any 2004, a través del qual contribueix a facilitar l’accés a la formació.

 Les inscripcions es formalitzen al web www.uda.ad.