Direcció única

Tenir clar que hi ha una travessia que seguir, una meta per complir i un camí que recórrer. Pots caminar aquest camí, passejar-lo, o executar-lo. Tu tries però has de fer-ho. Pots descansar si cal però no t’has entretenir. Gaudir del camí per descomptat, distreure’t no. Fem plans, tracem un camí i donem per descomptat que al final del mateix obtindrem el que desitgem. Per aquest motiu és important no distreure’s i seguir aquest itinerari.

Potser al final hi hagi el que esperes i pot ser que no. L’important, és que si arribes al final del trajecte i no hi ha el que busques, abans podràs començar un altre en la direcció correcta. L’experiència per prendre bones decisions sol passar per fallades. La majoria d’investigadors fracassen sempre a l’inici i passen bastant temps fins a trobar el que pretenen. Ara per exemple estem a prop de Sant Valentí.

No tots els objectius són sempre laborables. Pot ser, perquè no, que la cerca sigui sentimental. Veu directe al gra mostra les teves expectatives i avança en aquesta única direcció. Com deia abans com més aviat sàpigues si és el camí correcte millor per a tu. Algun pot preguntar perquè “Direcció única” perquè no tenir més d’un objectiu. La resposta a aquesta pregunta està en la saviesa popular que diu “Qui molt abraça poc estreny” o també seria vàlida la de “aprenent de tot i mestre de res”. De 11 a 12 els dilluns a www.alpicatradio.com comentem l’article.

TOTES LES NOTÍCIES