Dinar de Nadal al Casal Calones amb el Bàsquet Club Andorra

 

Aquest migdia, per segon any consecutiu, jugadors i directius del Bàsquet Club Andorra – a iniciativa de l’entitat -, han compartit un dinar de germanor amb els usuaris del Casal Calones d’Andorra la Vella, acompanyats de la Consellera delegada de Social, Maria Neus Farré, i la Consellera delegada de Finances, Comptabilitat, Administració i Noves Tecnologies, Maria Carme Nin.

Els 15 representants del Club han estat rebuts, en aquesta trobada de convivència amb gent gran de la Parròquia, per la Cap d’Àrea de Social, Montserrat Altimir, i pel Cap d’Equip de Cases Pairals i Casal Calones, Cristian Asensio, i han anat regalant als padrins nombroses entrades per al pròxim partit que es jugarà a Andorra, per gaudir-lo en companyia dels seus nets.

També han ofert una samarreta oficial dedicada al Casal Calones, com a record del dinar. En retorn, les dos conselleres comunals, en nom de la corporació, han lliurat a Gorka Aixàs, president de l’entitat esportiva, un llibre de fotografies de la parròquia d’Andorra la Vella.

Els diversos membres de l’equip del departament de Social del Comú d’Andorra la Vella, a càrrec del menjador Casal Calones, han servit als 38 usuaris presents, als 15 membres del Bàsquet Club Andorra i a les 3 autoritats comunals assistents, un menú que comprenia una amanida amb embotits del país, pollastre amb gambes i un iogurt pera les postres.

Text i foto:Comú Andorra la Vella