El cap de Govern, Antoni Martí i el primer ministre francès, Bernard Cazeneuve, formalitzaran la signatura de l’acord bilateral relatiu al projecte de millora en la seguretat d’un tram de la RN20, que permetrà millorar l’accés entre Andorra i França. Martí, acompanyat del ministre d’Ordenament Territorial, Jordi Torres i de l’ambaixadora d’Andorra a França, Cristina Rodríguez, es trobarà amb Cazeneuve el pròxim dimecres 22 de març a París.

Amb aquest conveni internacional es concretarà la participació d’Andorra en el finançament paritari del projecte de millora de les infraestructures viàries que uneixen ambdós territoris. Aquesta participació, sota la base d’un calendari concret d’actuacions, donarà prioritat a les mesures de protecció per allaus, especialment el situat a l’Hospitalet, així com a les àrees per col·locar els equipaments especials.

La participació d’Andorra en les mesures de protecció i seguretat s’emmarca en les accions globals de millora a la xarxa viària en la carretera nacional RN20 anunciades pel Govern francès el passat mes de desembre, en què es contempla una desviació a l’alçada de Tarascon-sur-Ariège, millores en els trams de revolts i la incorporació de dobles carrils en diferents punts d’aquesta carretera.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada