Dimecres comença el taller entre joves i la gent gran d’Encamp per a explicar l’aplicació mòbil de l’Uclic

Cartell anunciant el taller per a la gent gran per a aprendre a reservar l'Uclic, a Encamp, des del mòbil
Cartell anunciant el taller per a la gent gran per a aprendre a reservar l’Uclic, a Encamp, des del mòbil (Comú d’Encamp)

El Comú d’Encamp ofereix un taller pràctic intergeneracional entre joves i gent gran per a donar a conèixer totes les funcionalitats de l’aplicació mòbil que disposa l’Uclic, el servei de transport a la demanda d’Encamp.

Durant l’activitat, els joves de l’Espai Jove de la parròquia ensenyaran a la gent gran a utilitzar la plataforma mostrant-los les diferents possibilitats que permet, com la reserva en línia, que es pot fer de forma directa des del mòbil.

La iniciativa pretén facilitar l’accés tant del servei com de l’aplicació a tots els ciutadans i, alhora, fomentar una activitat conjunta entre els dos col·lectius fent que convisquin i comparteixin impressions.

El taller és gratuït i comptarà amb un total de tres sessions. La primera tindrà lloc aquest dimecres, 10 de maig, al Cafè del Poble, a les 15 hores, la segona i la tercera es faran al Punt d’Informació Juvenil d’Encamp els dies 17 i 31 de maig, també a les 15 hores. Les places són limitades, per tant, cal fer inscripció prèvia a La Valireta o trucant al 731 670.

TOTES LES NOTÍCIES