Dilluns vinent es posa en marxa de nou la zona blava de la Seu d’Urgell

El pròxim 1 de juliol es posarà en funcionament de nou la zona blava de la Seu d’Urgell, que el passat mes d’abril la Junta de Govern Local de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell va adjudicar a SABA Aparcamientos S.A. Les tarifes i el número de places d’estacionament seguiran essent les mateixes que amb l’empresa anterior.

La principal novetat del servei és la creació de dos tipus d’espais d’aparcament, amb condicions diferents. Als carrers Major, Fra Andreu Capella i Lluís de Sabater, a més del passeig Joan Brudieu, el carrer Sant Ot i l’avinguda Pau Claris fins a la rotonda de Les Monges, només s’hi podrà estacionar com a màxim una hora i mitja, amb l’objectiu d’aconseguir una major rotació en les hores de més activitat comercial. Les línies d’aparcament estaran pintades de color verd.

A la resta de carrers amb zona blava es podrà expedir un tiquet que permetrà tres hores seguides d’estacionament, una més que fins ara. D’altra banda, es mantindrà el sistema de targeta per a vehicles industrials que ja es venia aplicant, i es faran campanyes de promoció de forma coordinada amb els comerciants.

 

TOTES LES NOTÍCIES