luanviDel dimarts 26 al divendres 29 de maig se celebrarà el tercer torn del Campus Luanvi, inclòs en el campus esportiu general de primavera, en diverses instal·lacions esportives, amb vàries propostes de pràctica esportiva, organitzat pel departament d’Esports i patrocinat pel Comú d’Andorra la Vella i BancSabadel d’Andorra, amb la col·laboració d’entitats esportives de la Parròquia.

El Campus Esportiu de Primavera d’Andorra la Vella, que té lloc per primera vegada tot coincidint amb la setmana de vacances escolars de Pentecosta, proposa als infants i joves de 6 anys a 15 anys d’edat la pràctica exclusiva o combinada de Futbol, Ball esportiu, Atletisme, Caiac, Judo, Pàdel i Tennis taula, durant 3 hores diàries, i 3 hores més d’activitats esportives i recreatives, de les 09.15 a les 17.45 hores.

Inscripcions

El període per efectuar les inscripcions serà obert a partir d’aquest dilluns 27 d’abril i fins al dijous 21 de maig.

Els interessats en participar-hi poden adreçar-se al Centre Esportiu dels Serradells, a Casa Comuna i a l’Oficina Administrativa comunal de Santa Coloma, així com a qualsevol oficina de l’entitat Banc Sabadell d’Andorra, i rebran un obsequi de record del Campus.

El preu de la inscripció individual en aquest torn, que inclou el servei de menjador, és de 70 euros, amb descomptes especials del 15% per a un germà i del 20% per al tercer germà.

La Conselleria de Social del Comú d’Andorra la Vella oferirà diàriament un servei de ludoteca, de les 18.15 a les 19.30 hores.

Les famílies que necessitin una ajuda per assumir el cost de participació dels seus fills en el Campus Esportiu de Primavera poden presentar una sol·licitud al Departament de Social, en els propers dies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada