Dilluns s’inicien les obres d’embelliment del carrer Escorxador del centre històric de la Seu

El pròxim dilluns 23 d’abril s’iniciaran les obres reurbanització del carrer Escorxador de la Seu d’Urgell que tenen com a objectiu embellir-lo alhora i unificar-lo amb els dos espais centrals del centre històric de la ciutat com són la plaça Pati Palau i el carrer dels Canonges.

D’aquesta manera es completarà la reurbanització del nucli antic de la capital alturgellenca, ja que aquest carrer -amb forma de L- dóna per una part al Pati Palau i per un altra, al carrer dels Canonges.

Les obres comprendran diverses accions com demolicions dels elements i paviments que no s’adaptin a la configuració de la reforma, remodelació de la xarxa de clavegueram i pluvials, remodelació de la xarxa d’aigua potable, pavimentació de tot el carrer amb materials com els del carrer Canonges i de la  plaça Pati Palau, i la instal·lació de mobiliari urbà.    

L’empresa que portarà a terme les obres és Immobles Shopping 2016, SL, i tindran un cost total de 81.441,12 euros. Es preveu que l’obra estigui acabada en dos mesos i mig, aproximadament.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.