El pròxim dilluns 23 d’abril s’iniciaran les obres reurbanització del carrer Escorxador de la Seu d’Urgell que tenen com a objectiu embellir-lo alhora i unificar-lo amb els dos espais centrals del centre històric de la ciutat com són la plaça Pati Palau i el carrer dels Canonges.

D’aquesta manera es completarà la reurbanització del nucli antic de la capital alturgellenca, ja que aquest carrer -amb forma de L- dóna per una part al Pati Palau i per un altra, al carrer dels Canonges.

Les obres comprendran diverses accions com demolicions dels elements i paviments que no s’adaptin a la configuració de la reforma, remodelació de la xarxa de clavegueram i pluvials, remodelació de la xarxa d’aigua potable, pavimentació de tot el carrer amb materials com els del carrer Canonges i de la  plaça Pati Palau, i la instal·lació de mobiliari urbà.    

L’empresa que portarà a terme les obres és Immobles Shopping 2016, SL, i tindran un cost total de 81.441,12 euros. Es preveu que l’obra estigui acabada en dos mesos i mig, aproximadament.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada