El Comú d’Andorra la Vella ja va informar el ppassat dia 7 del corrent que, a partir d’aquest proper dilluns 15 d’abril, procedirà a la modificació dels sentits de la circulació de vehicles en un tram de l’avinguda Meritxell i paral·lelament, efectuarà uns treballs destinats a l’eixamplament de les voravies.

A conseqüència d’aquesta modificació dels sentits de circulació, el flux del trànsit procedent del centre vila per incorporació al carrer de la Creu Grossa, en direcció als carrers Sant Andreu i les Canals, o bé al carrer Bisbe Príncep Iglesias, per incorporació a l’avinguda Meritxell, s’establirà a través del carrer Doctor Molines, a excepció dels vehicles de transport escolar, d’emergències i de gran tonatge, que continuaran accedint-hi directament pel carrer Bisbe Príncep Iglesias.

Des de l’encreuament de la Rotonda fins a la cruïlla de l’avinguda Meritxell amb el carrer Bisbe Príncep Iglesias, s’instaurarà un sentit únic de circulació en direcció al centre vila.

Aquesta actuació, d’una durada prevista de 45 dies, constituirà una mena de “prova pilot” destinada, primordialment, a comprovar el bon funcionament de la circulació rodada – amb la modificació que elimina el doble sentit de circulació -, en vista a la seva posta en marxa definitiva i permanent, en el marc del projecte de remodelació dels eixos comercials d’Andorra la Vella – Avinguda Meritxell, zona de Prada Ramon, carrer Na Maria Pla i Centre Històric -.

Paral·lelament a la creació d’aquest sentit únic de circulació, es procedirà a l’eixamplament dels espais destinats a voravies, per tal d’impulsar i afavorir la reactivació de l’activitat comercial.

El Servei d’Obres Públiques iniciarà els treballs de desplaçament dels pilons lluminosos d’aquest tram, per a amplejar les voravies d’uns 1,50 m, fins a obtenir una amplada mitjana de 4,00 metres.

L’espai de la calçada quedarà reduït als 4 metres d’amplada. Els treballs d’eixamplament de voravies finalitzaran el 30 de maig.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada