El comú d’Andorra la Vella informa que el matí del dilluns dia 3 de febrer s’iniciaran les obres i treballs de la Primera Fase d’Embelliment dels Eixos Comercials, a la cruïlla de l’avinguda Meritxell amb el carrer de la Unió.

Aquesta actuació, d’una durada prevista de 30 dies, s’efectuarà en el tram de l’avinguda Meritxell comprès entre el carrer de la Unió i la plaça de la Rotonda.

Les obres previstes en aquest sector consistiran en l’eliminació de la meitat dels pilons lluminosos actualment instal·lats a banda i banda de la via.

La resta de pilons seran desplaçats cap al centre de la calçada, de tal forma que l’amplada definitiva de l’espai destinat al trànsit de vehicles tingui una amplada total de 4 metres.

Així, les voravies es veuran eixamplades considerablement i tindran una amplada mínima de 4 metres en les zones més estretes i fins a 6 metres d’amplada en d’altres indrets de l’avinguda.

Tot al llarg d’aquest tram, en el qual s’actuarà en les properes 4 setmanes, s’hi instal•larà una rigola contínua de peces de granit encastades – de tonalitat blanquinosa – que constituirà visualment la delimitació de separació d’espais entre les superfícies destinades exclusivament als vianants i la calçada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada