ball-cerdaEl pròxim dilluns, 25 d’agost, i fins divendres 23, tindran lloc els assajos per a participar al Ball Cerdà que se celebra diumenge (31 d’agost) de la Festa Major de la Seu d’Urgell.

Els assajos tenen lloc en tres torns diferents segons l’edat dels balladors i balladores. Així, l’assaig infantil, que engloba nens i nenes de 4 fins a 7 anys, serà de sis a les set de la tarda. L’assaig dels mitjans, on estan inclosos els nois i noies de 8 a 15 anys, serà a les set de la tarda i fins les vuit del vespre. L’assaig dels grans, balladors i balladores a partir dels 16 anys, tindrà lloc de les vuit a les nou del vespre.

Recomanacions

Pel bon funcionament dels assajos del Ball Cerdà es recomana que les famílies s’abstinguin d’entrar al recinte del pati de Les Monges mentre els balladors i balladores assagen. A més, es prega a tothom puntualitat tant a l’inici com al final de l’assaig.

Des de l’organització del Ball Cerdà també es remarca que és imprescindible participar un mínim de dos dies per a poder ballar el diumenge de Festa Major, sobretot els infantils i mitjans. A més a més, es recomana que els balladors i balladores vagin als assajos convenientment calçats i pel que fa a les nenes i a les noies cal que duguin faldilla ampla i mocador.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada