Dijous s’estrena el Festival Internacional de Guitarra amb un homenatge a Paco de Lucía

Tocant una guitarra
La guitarra, l’instrument protagonista del festival (arxiu)

Aquest proper dijous, dia 10 de novembre es posarà en marxa el Festival Internacional de Guitarra que, per a enguany, tindrà en Paco de Lucia la figura a homenatjar. El festival arrenca amb el concert de Pedro Navarro Flamenco Guitar Duo, a la sala d’actes del Centre Cultural la Llacuna, a Andorra la Vella.

Pedro Navarro ha portat l’homenatge a Paco de Lucía per diferents continents. Capaç de fusionar el flamenc, el jazz, la música llatina i clàssica arriba a Andorra per a establir un diàleg escènic amb el també guitarrista internacional Joan Herrero.

Navarro té una peça dedicada al gran mestre de la guitarra i que oferirà durant una vetllada amb aires del sud. El concert s’amenitzarà amb una degustació de productes amb ibèrics selecció d’Ana Cerezo (còctel d’olives, pernil ibèric, assortiment de formatges, i copa de vi, canya o refresc). La degustació començarà a les 20 hores, mentre que el concert ho farà a les 20:30 hores.

El cost de l’entrada és de 27 euros (venda a www.andorraguitarfest.com). Cada setmana durant el mes de novembre se celebrarà un concert.

TOTES LES NOTÍCIES