Frances viu a Nova York, encara que en realitat no té pis. Frances és aprenent en una companyia de dansa, encara que no és realment una ballarina. Frances té una millor amiga que es diu Sophie, però ara mateix no es parlen. Frances vol molt més del que té, però gaudeix de la vida amb inexplicable alegria i despreocupació. Frances Ha és una faula moderna sobre la joventut, l’amistat, l’ambició, els reptes personals, la lleialtat i l’optimisme per damunt de tot.

Frances, interpretada per l’estrella emergent del cinema nord-americà Greta Gerwig, és una noia de vint i tants que no té gaire clar cap a on ha de tirar. Sense feina estable ni apartament fix, encara és aprenent de dansa en una companyia. De mica en mica, Frances comença a comprendre que fer-se gran i fer realitat els somnis molts cops no van de la mà.

Noah Baumbach
És un dels directors i guionistes clau, juntament amb Judd Appatow i Wes Anderson, de la nova comèdia indie americana. Va obtenir una nominació als Oscar el 2005 al millor guió original per Una història de Brooklyn.
Frances Ha (2012), Greenberg (2010), Margot y la boda (2007), Una història de Brooklyn (2005), Kicking and Screaming (1995)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada