Digues adéu a les bosses i les ulleres: et diem com rejovenir el contorn dels ulls

El pas del temps i la fatiga del ritme diari deixen petjades en el rostre difícils d’esborrar. Les bosses i les ulleres són dos dels principals símptomes. T’expliquem com es produeixen les bosses i les ulleres, i com pots eliminar-les per a gaudir d’un contorn d’ulls rejovenit

Així és el contorn dels ulls

Aquesta zona, que comprèn la parpella superior i l’inferior, és una de les més vulnerables del rostre. El gruix de la pell és més fi que en la resta de la cara i està sotmesa a una activitat frenètica i constant. Parpellejos (més de 10.000!), expressions, picades d’ullet, són gestos pràcticament inconscients que dia rere dia van marcant el contorn dels ulls i afavorint l’aparició d’evidents signes d’envelliment.

Tota la zona orbicular manca pràcticament de músculs que la sostenen i de glàndules sudorípares i sebàcies que li aportin la hidratació necessària per a prevenir la formació d’arrugues. A més, el nombre de receptors hormonals i capil·lars que conté és mínim pel que la síntesi de col·lagen i els processos de reparació cutània es realitzen més lentament i afavoreixen l’acumulació de toxines i greixos.

Les característiques particulars d’aquesta zona potencien l’aparició –aïllada o conjunta- d’antiestètics signes d’envelliment. Avui ens fixarem en dos d’ells, els relacionats amb la fatiga: les bosses i les ulleres.

Ombres que deixen petjada

Les ulleres són ombres fosques, amb un color marró, blavós o morat, que apareixen en el moment més inoportú en la zona inferior de l’ull. Es produeixen per un estancament de sang per l’alentiment del sistema circulatori, que es manifesta d’una forma tan visible a causa de la poca densitat de la pell en la zona orbicular. Solen ser la conseqüència d’un mal descans però, en algunes persones es deuen a una predisposició genètica o a una alteració circulatòria, amb el que la seva eliminació serà més complexa.

Si es tracta de signes puntuals de cansament solen desaparèixer després d’un bon descans i amb l’aplicació d’algun cosmètic específic d’acció astringent que activi la circulació. No obstant això, si la cosmètica no t’ofereix els resultats desitjats, la medicina estètica li posarà punt final al problema i farà desaparèixer les ulleres i les bosses sota els ulls.

Acaba amb les ulleres enfonsades amb àcid hialurònic

En el consultori mèdic t’oferiran solucions definitives al teu problema d’ulleres. En les Clíniques Diego de León ens expliquen que la millor forma d’acabar amb les ulleres enfonsades sense haver de passar pel quiròfan, és per mitjà de l’àcid hialurònic.

Amb aquest tractament es redensifica la pell mitjançant una bio-estimulació cel·lular (del fibroblast), augmentant la producció de col·lagen i elastina. La pell millora la seva textura, aspecte i hidratació.

Dades pràctiques sobre l’eliminació d’ulleres enfonsades amb àcid hialurònic:
– es realitza en 20 minuts
– només requereix d’anestèsia local
– no necessita hospitalització
– temps de recuperació: 2 o 3 dies
– resultats definitius: als 15 – 20 dies
– preu: 190 € per zona

Acaba amb les ulleres fosques amb làser

En Clíniques Diego de León ens expliquen que acaben amb les ulleres fosques per mitjà del Làser Fraxel Dual. Si a més tens alguna veneta o punt de robí en la zona, es pot combinar la teràpia amb el làser Neodimi. A més d’acabar amb les ulleres fosques, el Làser Fraxel Dual també elimina les arrugues i línies d’expressió gràcies a l’estimulació de la producció de col·lagen.

Dades pràctiques sobre l’eliminació d’ulleres enfonsades amb Làser Fraxel Dual:
– es realitza en 20 minuts
– només requereix d’anestèsia local
– no necessita hospitalització
– temps de recuperació: 2 o 3 dies
– resultats definitius: als 15 – 20 dies
– preu: 400 € per zona

Bosses que pesen

A vegades t’aixeques amb bosses sota els ulls, degudes a una llarga nit i un curt descans. Aquestes petites retencions d’aigua que propicien la inflor dels teixits de les parpelles solen desaparèixer durant el dia degut al drenatge que suposa el continu parpelleig. Si persisteixen,  pot deure’s a un desajustament en el sistema urinari, endocrí o a una dieta amb excés de sal, però també a una acumulació grassa en aquesta zona. En els casos vinculats a la retenció de líquids, la cosmètica descongestiva en forma de gels formulats amb extractes vegetals et poden ajudar.

No obstant això, per a acabar amb les bosses que tenen el greix com a protagonista, és necessari passar per la consulta mèdica. En Clíniques Diego de León ofereixen dos tractaments, un sense cirurgia i l’altre amb cirurgia.

Tractament sense cirurgia per a acabar amb les bosses

El tractament amb Prostrolane consisteix a implantar la substància lipolítica en la zona del teixit gras, aquesta actuarà de forma immediata eliminant greix localitzat sota els ulls. Aquesta substància és completament apta per a ser aplicada en la zona ocular i reduir les imperfeccions sense passar per quiròfan.

Aquest tractament representa l’alternativa ideal per a aquells pacients que desitgen realitzar-se una blefaroplàstia però que no podien realitzar-la per temor a la cirurgia. Els resultats són completament naturals i similars a la cirurgia, sense la necessitat que el pacient hagi de sol·licitar descans laboral o necessiti recuperar-se d’un postoperatori.

Dades pràctiques sobre l’eliminació de bosses sense cirurgia
– es realitza en 20 minutos
– no requereix anestèsia
– no necessita hospitalització
– no requereix recuperació
– els resultats són immediats
– preu: des de 700 €

Tractament amb cirurgia per a acabar amb les bosses

La Blefaroplàstia inferior és la tècnica per la qual el cirurgià estètic eliminarà la pell sobrant i greix existent en les parpelles inferiors, és a dir, les bosses dels ulls.

Amb la Blefaroplàstia inferior s’aconsegueixen uns ulls més grans, eliminar l’aspecte de cansament permanent i rejovenir la mirada i el rostre en general.

Dades pràctiques sobre l’eliminació de bosses amb Blefaroplàstia inferior
– es realitza en 1 o 2 hores
– requereix anestèsia local
– no necessita hospitalització
– temps de recuperació: 2 o 3 dies
– resultats definitius: als 15 – 20 dies
– preu: des de 2.190 €