Diferents entitats elaboraran una proposta de llei de responsabilitat política

El grup Iniciativa Ciutadana ha informat que, en el dia d’ahir es va celebrar una reunió per tractar la possibilitat d’elaborar un proposta de llei de responsabilitat política. En aquesta reunió es va acordar, entre totes les entitats assistents, tirar endavant la proposta i que sigui la plataforma ciutadana AD800 l’encarregada de liderar una taula de treball conjunta.

Tant USDA, SAT, SIPA, AD800, ABA, CFPA, SFD com IC van concloure que, “amb la creixent demanda ciutadana i la situació actual del principat, és necessària una llei de responsabilitat política que ha de néixer de la voluntat de tota la població andorrana. És un dret de la ciutadania exigir responsabilitats als seus dirigents polítics, perquè ens afecta a tots els ciutadans: empresaris, assalariats, pensionistes, funcionaris… Es per això que durant els propers dies, es continuarà demanant suport a les diferents entitats del país, tant sindicats de treballadors com associacions cíviques perquè aquesta proposta de llei sorgeixi de tota la ciutadania”.

3 comentaris

  1. No hauria d’haver estat AD800 qui donés la notícia? (volia dir)

  2. Enhorabona!! Ja era hora, ara bé, una vegada estigui en marxa (si s’aprova és clar), esperem que aquesta llei no sigui objecte de la discrecinalitat administrativa que sembla pateixen gran part de les nostres lleis escrites, i que dóna inseguretat jurídica als administrats. Per altra part, IC diu que serà AD800 qui liderarà aquesta iniciativa, llavors no hauria d’haver estat AD800 qui donés la notícia…..

  3. Ja era hora!!!!

Comments are closed.

TOTES LES NOTÍCIES