El saló La Massana Còmic compleix vint-i-dos anys i tornarà a comptar amb la presència de dibuixants de primera fila com Carlos Puerta, Jan, Alfonso Font, Álvaro Ortiz, Rubén Pellejero, Josep Maria Beroy, Tito o Jordi Bernet. Com en els últims anys també es vol donar visibilitat a artistes del país i enguany serà el torn de l’il·lustrador andorrà Marc Huguet. Tant la consellera Jael Pozo com en director del saló i president de l’ARCA, Joan Pieras, s’han mostrat satisfets per poder presentar aquest jove artista, que ja de petit era assidu de la Massana Còmic.

A més, per primer cop al saló, estarà present una de les personalitats més importants d’aquest art, gràcies a les seves recerques i publicacions sobre el món del tebeo: Álvaro Pons (La Cárcel de Papel).

La Massana Comìc es renova any rere any gràcies al gran treball de l’ARCA i de la bona predisposició dels artistes per venir al saló. Però a més, també hi ha un esforç per “establir sinèrgies amb institucions i entitats per ampliar la programació i també atraure nou públic”, ha assegurat Pozo.

En aquest sentit, enguany es compta amb la col·laboració de l’Ambaixada de França a Andorra que s’ha encarregat de portar el dibuixant Tito i de treballar en un projecte entre l’autor i les escoles andorrana i francesa. Durat tota la setmana prèvia al saló, els alumnes podran aprendre les tècniques de la il·lustració de la mà del mateix autor.

D’altra banda, el saló continuarà comptant amb l’estreta col·laboració de l’Associació Frikis Andorra que s’encarregarà de la programació del diumenge amb una Gymkana de dibuix i del Concurs Nacional de Cosplayer a Andorra. BGAMES s’encarregarà de presentar durant tot el cap de setmana, diferents jocs de taula i iniciar a tothom qui vulgui venir a provar-los.

Un dels moments àlgids del saló serà, com ha remarcat Pieras, la signatura d’exemplars. “A la Massana Còmic tens els autors al teu abast, cosa impensable en altres salons”, ha assegurat el president de l’ARCA.

Els visitants podran gaudir de primera mà tant de les exposicions d’originals com del contacte directe amb aquesta llista de convidats, i participar en les nombroses activitats que s’han preparat per aquest 2018. Menció especial a l’apartat d’estands d’editorials i fanzines d’aquest any, amb la col·laboració de Santa Guadaña, Sudando Tinta Ediciones i el col·lectiu artístic Print This Valley Collective.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada