L’orgue i la trompeta barroca amb el duo Johannes Ebenbauer & Siegfried Koch, protagonitzaran el tercer concert del Festival Internacional Orgue&nd, organitzat conjuntament per l’Arxiprestat d’Andorra i l’Associació Amics dels orgues de les Valls d’Andorra.

El concert tindrà lloc a l’església parroquial d’Escaldes-Engordany el dissabte 15 d’agost, a les 21.30 h. Amb el títol Diàlegs entre la música italiana i l’austríaca els artistes ens proposen un programa que descriu les mútues influències entre la música d’aquests dos països europeus. El concert conclourà amb una improvisació en diàleg entre els dos instrumentistes. L’entrada al concert és lliure amb col·lecta. Festival Internacional Orgue&nd, Principat d’Andorra

El present Festival que a partir d’aquesta edició anomenem Orgue&nd celebra setze anys de programació ininterrompuda des de l’any 1999 (amb més de 90 concerts) al voltant del món de l’orgue a Andorra.

La marca Orgue&nd, fa referència a la unió de l’orgue amb altres instruments, o diferents propostes artístiques com pot ser el cinema, la paraula o altres manifestacions culturals. Es proposa contractar a artistes de primer nivell en agrupacions sempre interessants i renovades sense renunciar a programar puntualment concerts per a orgue sol.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada